take what we want when we need

http://www.youtube.com/watch?v=7JyiJ1YRTt0 DÖ TILL DEN HÄR LÅTEN MED MIG? NÅGON?!

Sugar Pie, Honey Bunch

Bleh, känner mig som ett tomt skal just nu. Känslorna från hjärtat blockeras av hjärnan av någon konstig anledning. Men även i ett hav av ångest så finns det en livräddare som alltid är redo, hon heter motion. Ska ut och springa ikväll.... Hann inte nu för jag in till stan och träffa Malin för att fixa inför Emmaboda! Åker imorgon, sjukt!

 

 

 


And we couldn'd change our destination

Jag är kille och de enda tillfällerna jag har smink på mig är till teater/skådespeleri. Förra året däremot så satt jag och tre vänner i en liten vedstuga vid Säveån och målade. Vattenfärger är roliga, även i ansiktet! :)

 

Är påväg... Not, tror jag stannar hemma idag. Det är så jävla härligt! Kanske ska måla lite.. det är ju kul! :=) Vad tycker ni om att göra mest med vänner?

 

(oredigerad, men det ser man ju!)

 


Psychic spies from China try to steal your mind elation / Little girls from Sweden dream of silver screen quotations

Hahahahahahahaha den som inte ser det roliga med det här känner inte jag!!!!! x))

 

 

 

 


Margarita has a strange appeal

Jag älskar att det tar en halv sekund att se om man är påverkad på en bild eller inte. Det gör ingenting hur mycket man kämpar för att se normal ut, det går ändå inte! Som tur är så brukar de flesta jag känner med kamera ta många av bilderna något innan kvällen drar igång på riktigt! Höhöhö, vissa jag känner har ett smajl de drar till på ALLA sina bilder, jag letar fortfarande efter mitt! =) Har du hittat ditt? :P

 

 

Typ... hela sommaren känns som en lång fest! (Bah, skjuter Klara mig???!!??!?!?!:)


Where's your head at

Idag har utnämnts till världens slappaste dag. Vad har jag gjort? INGENTING och jag älskar det. Jag kan inte ligga och tycka synd om mig själv heller för min syrra i rummet brevid har spytt typ 20 000 gånger nu! Perfekt! =) Får se om jag hinner skriva några fler inlägg idag, bara för jobbigt!

 Jealousy lay all your spells to bed

GO-Morron go morron go morron! Idag så vaknade jag vid 9 av att mitt alarm gick igång. När jag stängt av det hör jag hur någon spyr i bakgrunden - long story short, jag har inte somnat om! :) Skulle översätta spy till engelska för att se om hurling var ett av alternativen, det var det inte, det var en irlänsk sport?! Hittade en ganska rolig sak ändå! :)

 

 

Haha ofta :D


Like a bullet, a bullet, a bullet into the night

That's rätt, I'm bak! Nu kommer jag bara skriva inlägg som jag vill och inte några som bara fyller i luckor. Just nu ville jag bara säga detta! Me luv u me friends :)

 

 


Bloggpaus

Är för cool för det här just nu... vet inte om jag kommer tillbaka.

The summer's here, but I'm just sitting in my room

Så är det att ha blogg, man måste gå in och uppdatera ibland. Har däremot inte tid just nu, min Systers bröllop är imorgon och jag har varit och hjälpt till hela dagen. Vet inte om de vill vara med på min blogg så ni får se en något anonym bild!

 But it's not the fall that hurts, it's when you hit the ground

Jag vet inte om någon kommer ihåg mitt inlägg om de försvunna korna i Kåhög? Jag vet inte om någon av mina läsare är kor, förlåt i så fall. Det var inte snällt att hävda att ni blev till gräs på natten!  Här är i alla fall en bit av mitt inlägg - "Sen tyckte vi att det skulle vara kul att gå bort och kolla på korna som "bor" (haha) 200 meter bort. Men när vi kom fram var dem borta!"

 

Ni trodde ni hade överlistat oss, men icke. Igår hittade vi er, ni är inte invisible, ni förvandlar inte er till gräs, ni vandrar bara i skuggorna till en annan hage. Hagen med stort H, vid backen där man brukar åka pulka. Sneaky bastards.

 

 

Tro nu inte att bara för att ni har en egen tv-serie (bregott) så gör det er bättre än mig. Jag har faktiskt också varit med i en tv-serie, Riverside (mother fuckers)! Ja, okej då, den kanske inte riktigt var en tv-serie... okej då, eran kanske har lite bättre skådespelare men våran hade en vampyr!!!!!!!

 

HAHAHAHA ser jag inte lätt efterbliven ut? hahahaha - Min syrras kommentar - "Det kanske du är"... hahahaha


Lost In The Supermarket

Haha The Clash låten passar perfekt in! Jag har precis varit och handlat och vet inte hur många gånger jag tog till med telefonen för att få tag på pappa! Orkar inte längre bry mig om hur jag ser ut när jag ringer upp någon 10 meter ifrån mig. Jag hatar när jag inte vet var varor är, det är värre än när pappa är borta för han är stor och man går inte runt och kisar när man letar efter honom :)

 

För övrigt ser jag ofta förvirrade eller lost ut...

 

 


You make the eyes of a million girls

OCH SÅ JÄVLA LÄTT var det att hitta skor till min systers bröllop på lördag.:) Igår letade jag i en massa tråkiga, vanliga butiker. Till exempel HM, DinSko, Weekday m.m. men idag... Idag gick det markant mycket bättre för jag drog med pappa till Pop Boutique och väl därinne tog det runt 1 minuter innan jag hade på mig mina nya skor. Slämmigt men mättande, eller nått...
Tycker för övrigt att det är kul att människor ofta smittar av sina shoppingvanor på andra, till exempel de som köper sina kläder second hand övertygar lätt andra att göra samma sak. Och visst handlar man praktiskt taget i samma butiker som sina vänner? :DKänner mig allmänt busig idag, vi ska köpa med sushi på vägen hem som jag inte behöver betala NÅGON FUCKING TING FÖR :D :D :D Och sushi ÄR gott :)Bild från spontanfesten på Skansens Krona :)
Under öppen himmel

Det här inlägget var ofredande så jag tog bort det : )I'm a thief I stole the beat

 

För jag är med i The As tävling, spännande spännande spännande!

 

 

Kolla in hennes hemsida - http://www.snostilen.se :)


Alla tjocka människor är lata

Eftersom ingen kommenterade mitt inlägg om oss tjocka människor så tänker jag härmed meddela om att bloggen inte kommer att ha med människor att göra längre, utan handla om apor.

 

Hatar ni också när eran mamma går och plockar loppor från eran rygg hela tiden? Det gör Pär!

 

Det här är Pär!


Alla tjocka människor ser likadana ut

Är det bara jag som stör sig på att alla överviktiga människor genast får en gemensam nämnare. Fett. Vet inte hur många som trott på att jag är syskon med andra som väger mer än genomsnittet. Haha, alla människor har sina egna unika, olika ansikten men går knappt att se genom fettet.

 

Fett är ju knappast attraktivt, och tänder man på det anses det vara en fetisch. Så varför är människor feta? Jag tror det har någonting med....

 

 

Tomtjäveln att göra....


I'll try anything once

Klockan är 12 OCH TACK GODE GUD, det är moln på himlen. Tro inte fel om mig nu men... om det är soligt tvingar jag mig själv att gå ut och springa. Det här vädret innebär att jag kan stanna inne, laga lunch och kolla på film i några timmar. :) Hur ser eran morgonrutin ut nu på sommaren? :)

 

Mat mat mat mat mat mat mat mat mat, är hungrig.

 

Vissa kan inte äta frukost på morgonen, det förstår inte jag. De säger att de blir illamående då medan jag blir illamående om jag INTE äter någonting! Någon som kan förklara? :D Jag ska leka med Sofia tills klockan 18.30 idag, får se vad som händer med det. Hon ska till London imorgon, och jag är avundsjuk avundsjuk avundsjuk:))

 

 

 


Ångest - bra eller dåligt?

De flesta filmerna har ett lyckligt slut. Jag vet inte om jag verkligen tror på lyckliga slut. De lämnar en med en känsla av att allting kommer att ordna sig, alla huvudpersonens problem är som bortblåsta i vissa fall. Man tänker gärna "jag önskar det kom en uppföljare" - bara för kunna se fortsättningen... av det lyckliga.

 

 

Jag vet att de flesta får ångest runt tiden på dygnet då man borde sova och jag vet även att jag skulle kunna sova bort min men... Det känns som att man behöver den av någon anledning. Ibland så känns det som att jag inte lever ut till min fulla potentialitet. Men man är väll den man är antar jag.

 

Jag gick in på en som gick på högstadiet med migs facebook sida. Han var som mig, mullig då... Men nu.. hade han gått ner massa i vikt och blivit vältränad. Det fick mig att må dåligt över mina vanor men ännu viktigare, det fick mig att tänka över mina vanor. Kanske är ångest en bra sak trots allt?

 

 

Jag tror trots allt att ångesten fungerar som en balans bräda mellan vad man borde göra och vad man tycker man borde göra. Och med de orden lämnar jag era sovrum, arbetsrum, vardagsrum och kök. Peace and love :)


Spotify spotify spotify

Jag tröttnar på musik snabbare än en jätte jätte jätte stor jätte hinner blinka. Och jag vet att ni har jättebra musiksmak allihopa, så snälla, snälla skicka era listor! Gärna de med låtar som inte spelas på radion för jag gillar inte riktigt det!

 

Kan tipsa om ett band som jag lyssnar på så länge... Little Joy heter dem, lugna, härliga sommarkvälls låtar!:)

 

Peace :)


Guess what, I am not a robot

Så jag hinner inte blogga hela tiden, önskar jag kunde det! Igår var man vid havet och badade med Issa, vi åkte och handlade också. Sedan åkte jag hem till Rebecka där några andra vänner var. Vi kollade på parfym, berättelsen om en mördare. Den var helt sjuk.

 

Jag går lite efter MGMT's flash delirium text; you can't get a grip if there's nothing to hold. Jag förstod aldrig riktigt varför han gick omkring och mördade, logiken försvann. Jag mådde bara dåligt av att se honom gå omkring och döda oskyldiga människor.  Om jag skulle mörda någon skulle jag antagligen låta processen pågå i flera år.  Mordvapnet? Skedar såklart! Vad skulle ni använda? muahaha :)

 

 

Det var så varmt i mitt rum och mitt fönster gick inte att öppna så inatt sov jag ute på balkongen. BIG MISSTAKE. Gör inte det, visst, man somnar kanske direkt men det är inte värt det när man vaknade endast halvt levande. Ryggen kändes förstörd och redan när jag vaknade var jag sen. Mitt EU ungdomsprojekt skulle träffas 40 minuter senare, men det var på andra sidan stan, i Tynnered.

 

 

Så ikväll blir filmkväll med sömn.. eller bara sömn :) Peace :D


Been there, done that, messed around. I'm having fun, don't put me down. I'll never let you sweep me off my feet.

8e Maj 2009. Dagen La Roux's video till Bulletproof släpptes, kommer fortfarande ihåg hur jag direkt visade den för min syster som inte tyckte den var något särskilt. När vi någon månad senare åkte till London spelades den överallt hela tiden. Hennes röst är så härlig, och för mig påminner hennes musik om Florence + the machines. Förra året var Florence på Way out west och det här året kommer La roux. Jag är överlycklig!

 

Med La Roux kommer även M.I.A, Håkan Hellström, Lykke Li, Mumfords and sons, Deportees, The chemical brothers med flera. Visst, förra årets line-up var ännu bättre men det här kommer att bli grymt!

 

 

Förra året regnade det ju :) Ses vi där denna omgången?

Det snurrar i min skalle

Jag förstår verkligen inte varför människor har citat på sina facebook profiler. Fast jag måste medge att jag precis såg en person som heter Stefan ha ett väldigt fint citat på sin personliga information. Logiken i texten han har skrivit slår ALLA tidigare tankar om människornas excistens, det är pinsamt att ingen har tänkt på det här innan. Här är det otroliga mästerverket; Lev Livet Innan Du Dör.

 

De böckerna Stefan läser vill jag köpa. De filmerna han ser vill jag ladda ner, de stigarna han går på vill jag rulla ner för. Haahahahahahahaha jag dööööör!!!! Det var det dummaste jag läst på länge!!!! hahahahahha Steeeefan <3 Jag förstår inte, varför har folk sådana löjliga texter?

 

Och varför lägger folk upp så fula bilder? höhöhö peace :)


You had my heart, and we'll never be worlds apart

Kollade på den "legendariska" matchen uppe i Vasa på en turkisk restaurang. Jag och mina vänner hade hur kul som helst när plötsligt, en liten incident hände när jag skulle betala. Brevid soffan jag satt på hade jag lagt min väska och över den låg ett paraply. Jag antog att det var min kompis Sofia eftersom hon hade ett med sig.

 

 

När jag gått några meter bort från soffan med paraplyet i handen tar en storvuxen man tag i det, praktiskt taget rycker det ur mitt grepp och säger "varför tar du mitt paraply för?". Jag var helt oförberedd på detta, höll nästan på att gå in i chocktillstånd, ändå behöll jag lugnet och bad om ursäkt. Efter han hade gått tillbaka till sin plats och suttit sig ner gick jag över till min kompis, viskade "jag stal en mans paraply" i hennes öra och började skratta... Jag älskar missförstånd! :)


På tal om ingenting... Tidigare idag åkte jag och badade med min vän Niki, här är en bild från första gången vi träffades.:)

 

And it would take a calculated
blow to the head to
blind the eyes of all the harmless
sociopaths.

You've got the love

Pasta al dente, antagligen har ni hört en något äldre människa använda de tre orden i samma mening. För visst låter al dente bättre än segt. Jag hade en vän som alltid ville göra snabbmakaroner lite för kort tid, för han tyckte att dem smakade bättre då, det gör det inte, tro mig. Nu fick jag slänga i mig någonting mataktigt under de få minuterna jag är hemma, för snart ska jag in till stan igen för att träffa Vera, Malin med flera!FOTBOLLS KVÄLL:) bjuder på bilden! ;)

 

 

Jag är alltid lite rädd när jag kollar på fotboll, för att någon ska ställa någon fråga jag inte kan svara på, förstår ni vad jag menar? Jag kan verkligen ingenting om spelarna eller om själva spelet heller. Det verkar för jobbigt att bli påläst om någonting jag inte tycker om. Det jag faktiskt tycker om är stämningen, passionen som ligger i luften och sen lyckan när det är över. Om laget alla hejjar på vinner, eller bara det faktumet att det är över för min del.

 

Jag + Malin + Hanna :)


Martin Stenmarck - Everybody's changing .................. NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ

Vad i helvete håller Martin Stenmarck på med? Gubben, slisk-apan och numera slaktaren! Men varför måste han förstöra en sådan originell låt? Det är ju fanimej mer än pinsamt - det gör mig förbannad!

 

http://www.youtube.com/watch?v=QgnsGS8G_48


Hur fick han ens tillstånd? Jag förstår inte. Sedan har singeln en bild på honom med en ballong? Hur gammal är inte han egentligen? Det är så mycket kring det här som är fel.

 

 

"Scandic låter Martin göra en cover på Keanes Everybody's Changing som ska öka tankarna om miljön och klimatet."

Låten får mig att vilja bajsa på miljön och mörda klimatet!!!!!!! True story


I'm so very hot that when I rob your mansion / You ain't call the cops, you call the fire station

Vart tog solen vägen? Det är 30 grader varmt ute. Jag säger 30 grader varmt för att det känns löjligt hett. Det enda tråkiga är att solen gömmer sig bakom molnen. Hittils har jag hållit mig inne, för där är det ju kyligare än ute. Hela situationen känns ironisk, lite som snö hela vägen ut i April! (Vi som överlevde istiden 2010;)

 

Ändå är det så varmt att isen i mitt glas tar slut snabbare än Kissies musikkarriär kommer att göra. :)

 

Idag är det ju VM Finals matchen så jag antar att någonting kommer hända, antingen hänger jag med till en sportpub men... Jag är ju inte 18 så jag vet inte hur det fungerar. Vad ska ni göra? :D

Jag och vera :)

 

It seems that I fell out of luck into the
outstretched arms of fuck up, I know


Don't you let me go, let me go tonight

Jag är rädd för att människorna jag umgås med nu inte är nattdjur som jag. Jag älskar tanken på att dagarna är längre på sommaren, för då kan man vara ute hur länge man vill. Jag som inte har något jobb just nu känner att alla dagar borde sträckas ut för att kompensera de korta dagarna som gått förbi under vintern.

 


 

När jag hör någon säga sommarkväll tänker jag direkt på singel annonser. "Jag gillar långa promenader på stranden, barn och att njuta av riktigt härliga sommarkvälarl". Däremot är sommar är så fint, alla färger blir starkare och människorna lyckligare. Det är kanske det som är det bästa med sommaren, D-vitaminens positiva kraft! :)

I just can't get enough, I just can't get enough

We slip and slide as we fall in love
And I just can't seem to get enough of (you:)

 


I feel like I'm under water, struggling to get air

Det var löjligt skönt att bada, vi badade i Säveån där det var strömt vilket gjorde det dubbelt så kul, minst. Vi fick hålla tag i stenar för att inte åka iväg! Vi ska antagligen åka tillbaka imorgon, med badleksaker! :D Notera vilken cool pose jag har på bilden... haha, vad tänker jag med? :) (princess leia style)
 


Just nu finns det en psykadelisk låt som passar perfekt in på sommarkvällarna, det är en av de få glada låtarna jag lyssnar på regelbundet! Check it out :)

Just nu är jag hemma hos Sofia med henne, Malin och Rickard. Vi kollar på Harry Potter, me like. Min Harry Potter resa började när jag var liten i mina föräldrars säng. De läste den första och andra boken för mig och min syster och när vi blev stora nog började vi läsa resten själva. Nu för tiden älskar jag filmerna mest. Jag kan nästan alla replikerna eftersom jag ibland ser på dem medan jag gör annat:)Var i London när förra filmen släpptes på bio så jag såg den där, vilket nästan var ännu häftigare än att se den med mina vänner. Men till nästa ska jag klä ut mig, haha, det måste jag!

Emma Watson är snygg - Speciellt när hon fått lite färg!Kill a flower in someones garden! I don't care, I am free

Oh the dashboard melted but we still have the radio

Herregud vad varmt det är. Jag har varit med Malin och Sofia och varit på Paprika och ätit och sedan på HM. Sen gick vi till vattnet och nu är jag hemma för att hämta badkläder, omg min buss går om 4 minuter igen. Hade gött gött :D

Don't you ever get together, when you're far away

Hahahaha nu kommer jag sent till mitt möte med Malin på allum för att jag sitter vid bloggen. Medan jag knapprar på knapparna med hjälp av fingertopparna och kanske även hjärnan så sitter Malin på bussen på väg mot destinationen. Det här är hemskt, det är värre att hon är van vid att jag är sen:) Så jag ska börja bege mig härifrån nu.

 

Hej jag heter Jonas och jag vill vara anonym :D

 

Bubblegum just ain't for you, du är för dålig för att kasta sten!


Sit me down, shut me up, I'll calm down and I'll get along with you

Har haft en härlig tacos kväll hemma hos Sofia. Ett tag hette jag tacos i mellan namn på facebook och därför är det ett smeknamn som dyker upp då och då.

 

Sofia känner mig så bra att hon en dag köpte såpbubblor till mig. Utan att jag sagt någonting så gav hon mig helt plötsligt en flaska. Vet inte hur mycket tid jag spenderat på att skapa genomsynliga färgglada glober av lycka. Jag tycker nästan om det mer än att gunga. Mina sommarsysslor är ganska barnsliga men samtidigt kan det här vara mitt sista sommarlov och man ska inte slösa bort sin ungdom på att växa upp!

 

 

Just nu är jag alldeles för upptagen med att dricka saft för att tänka djupa tankar. Hallonsaft är det enda som gäller. Med kolsyrat vatten, jag tycker att det smakar fräschare då, men folk verkar inte dela den uppfattningen.

 

Här är jag, från idag, som princess Leia :)

 

Let the force be with you!


Loosing my religion

Ute på promenaden idag så stötte jag på två kvinnor som tog kontakt med mig. De hade något att berätta för mig, något som de tyckte var väldigt viktigt. De kom från Jehovas vittnen och pratade om vikten av Guds namn.

 

Jag har alltid sett mig själv som en agnostiker, för jag tror att det är vissa saker man inte kan veta så jag spenderade runt 25 minuter på att diskutera livet med dem. Jag blir alltid lika besviken på människor när jag tar upp homosexualitet. "Vi fördömmer inte homosexualitet" - "men enligt bibeln och våran tro". "Det är lite som med en tjuv, det går att bota beteendet.". Jag sa att det var det värsta jag hört på länge. Jag förstår hur dem tänker men jag tror inte att mina vänner har valt att vara gay, jag tror dem är gay.

 

 

 

Men aja, religion är nog inte för mig. Något som är det däremot är det är TACOS och det ska jag åka hem till Sofia och göra med henne!:) Peace out :)

Horses are coming, so you better run

Hur har hela hest grejjen blivit så populär? Vanliga människor hänger med på trender som 14 åriga dator nördar en gång kom på. Antagligen är det för att den generationen har växt upp och blivit 17-25 nu. Snel hest gå på fest äta kaka dricka lesk - Varför?


 

"Med ett "nysvenskt" språk inspirerat av SVTs humorserie Hipp Hipps sketch "Svenska för Nybörjare" och enkla humor med fula bilder har snel hest blivit omåttligt populär på nätet. Den som inte hört frasen "klapa snel hest" har troligtvist levt i en dynghög det senaste året."

LOL (ironi:) Antagligen så vill jag inte använda mig av uttrycket eftersom att människor jag inte tycker om gör det.:) Vad tycker ni om hela hest grejjen, skrattar ni åt den - gråter ni?

 

http://aurorastudios.blogg.se/

Sure I can accept that we're going nowhere - But one last time let's go there - Oh lay down beside me

Take me wandering through these streets, where bright lights and angels meet

Haha, tycker det är kul hur mycket jag nojjade tidigare under kvällen! Fånga dagen kan ta sig i röven:) Snart blir det drömmar. Jag tycker det är synd att man inte kan välja tema på sina drömmar, till exempel romans eller skräck. På tal om skräck.

 

Åkte longboarden hem till Malin i regnet. Var jämnt rädd att mina fötter skulle glida av den och att jag skulle fastna med pannan mot marken föralltid! Jag och Malin tog en promenad, vi pratade om livet, om skitsnack och även lite skitsnack. När jag sen var på väg hem, runt 23, så stötte jag på Moa, vi mötte upp Andreas och Jennifer och sen gick vi hem till Jennifer.

 

 

Jag har inte gungat på länge nu, med regnet och allt blir det svårt. Saknar känslan men vem vet, kanske får jag uppleva den i mina drömmar. Ett tag drömde jag jättemycket och kom ihåg allt, det var härligt, då försökte jag också måla ner lite om drömmen. Det var ett bra sätt att få ut det som gömde sig bakom pannbenet.

 

Drömmar är underbara, för i dem går vi in i en värld som är helt och hållet våran egen, vi kan simma i de djupaste av haven. Och glida över de högsta av molnen!:)

 

When I want you, in my arms, when I want you, and all your charms

Whenever I want you, all I have to do, is Dream,

Dream dream dream

Pressure, pushing down on me

Youth Is Wasted on the Young är namnet på den svenska indiegruppen Caesars första album. Albumnamnets mening gör att jag känner mig nere, jag känner ALLTID som att jag underpresterar. Jag hatar den meningen, den gör att jag sätter så himla höga krav på mig själv. För att det är lätt att vara efterklok och tänk om jag slösar bort hela min ungdom.

Det blir värre under sommaren. Jag kan inte sitta hemma en hel kväll, då blir jag alldeles nere. Förra året var jag inte ensam på 30 dagar. På den 30e dagen när jag inte hittade någon att vara med (klockan 22) gick jag nästan in i en psykos, jag blev verkligen alldeles knäpp...
Det är jobbigt att vara överviktig när det gäller att tänka på vad man gör. Tänk sen när jag blir äldre, då kommer jag nog att vara besviken på mig själv. Att jag inte såg bättre ut så att jag tog bättre bilder att komma ihåg.

ELLER dem som säger "ångra inte det du gjort, ångra det du inte gjort". Vad fan vill folk mig med sina dumma uttryck? Ångesten ligger i luften, vad förväntar sig världen av mig egentligen? Eftersom jag inte orkar vara ensam mer ska jag åka bräda bort till min vän Malin, prata med henne i 5 minuter sen åka hem igen. kill me hihihihihihihihi :P
The ends not near, it's here

En stum man sa till en annan; .


Var ute och gick idag när jag passerade en pappa som var ut och cyklade med sina barn. Eller var det kanske barnen som var ute och cyklade med pappan?... I alla fall, helt plötsligt körde det förbi en motorcykel i en ganska hög hastighet. Varav pappan varnar barnen och säger att det är farligt och att man kan dö om man går ut på vägen. Detta snappar en av de små pojkarna upp och säger, "Man kan väll inte dö av att bli påkörd?".

Snappa upp, vilket lustigt uttryck. Jag tänker direkt på den där fula krokodil låten som var populär för 100 år sen, ni vet den på tyska. Så här såg den lilla rackaren ut då -Och såhär ser han ut nu - better lay off the drugs man?Damn she's a sexy bitch! - Vadå? Det är okej nu, alla säger det...

En midsommarnatts dröm

(Det här är något som förtär mig bit för bit och har gjort det alldeles för länge nu, bara att skriva ut det;)

I början av vårat 9onde skolår hade vi i klassen en dikttävling. Alla skulle skriva varsin dikt och sedan ställde alla ut dem i rummet. Vi hade några dagar på oss att skriva, vissa tog det hela mer seriöst och ansträngde sig medan vissa skrev ihop något sista sekunden. Jag vill tro att jag låg lite där i mellan.

Det hela slutade med att vi gick omkring i klassrummet och röstade på våra favoriter. Jag var faktiskt stolt över min dikt, för dem jag hade läst upp den för, som inte gick i min klass, var positiva. I skolan fick jag inga röster alls, jag kände mig värdelös. Så jag tänkte lägga upp den här , tänk på att det var mer än två år sen nu! :)


(Jag har aldrig varit perfekt, bara när jag går med dig:)


En dikt om en dröm?... hmm

Tillslut beslöt jag mig,
Dikten skulle inte handla om någon grej.

Utan mer om vad jag kan skriva,
Genom att använda min hjärnas lukrativa sida.

Öppenhet. ärlighet och ytlighet är ämnen som kan uppfattas som djupa,
Men i en dikt är det lätt att i ämnena sig fördjupa.

Folk vill inte läsa om sorg eller smärta,
Utan om något som får dem att lätta sitt hjärta.

Glädje, skratt och lycka,
Detta är ämnen där man inte behöver tycka.

HAHAHAHHAHAHHAHA det är svårt att inte skratta när jag tänker på oss två nu :D Du var solskenet, och jag var ensam! (Malin :D)


Som vanligt är allting tomtjävelns fel! :D

You want somewhere to hide, Where everyone can find you

Jag letar efter klockor på Ebay - skiten tar aldrig slut! :)

Happy people never fantasize

OMG!!!! Haha jag brukar inte använda det fjolliga uttrycket så ofta men just nu är det rätt! Vi satt och åt middag, jag, syrran och farsan. Ute på altanen, vid det nyklippta gräset, vi var mitt uppe i ett samtal när...... EN UKELELE börjar spela, från ingenstans. Vi kollar oss omkring, tror det är någon av grannarnas mobil ringsignaler eller någonting. Sen ser vi, ungefär samtidigt, att det är en ny granne i sitt fönster som spelar.ALLA BÖRJAR ASGARVA, hela grejen var bara så surrealistisk, humoristisk och alldeles, alldeles underbar! Jag kunde inte sluta skratta, stackars mannen i 40 års åldern som stod där. Han spelade lägre och lägre och sen blev det tyst, han gick därifån. Så hemska människor är VI, jag pappa och syrran satt och skrattade ihjäl. Mest jag, och jag var högljudd!!!!!

Lite på BD humör (:


For what it's worth, I love you

Lite bilder:)

En stalker bild=)


Picknick i Mölndal, hitta mig:D


Norge, norge... n-o-r-g-e:)Politisk korrekt?!;)Jag och syster syster i lilla lilla hotellet i London=)

I tried to do handstands for you , I tried to do handstands for you

Hur blir man cool egentligen? Det finns många olika saker som kan göra att en människa uppfattas som cool. Det som jag har märkt noteras mest är om en person inte bryr sig om någonting i dess närhet (nästan apatiskt) Till exempel, om någon kallar dem ocoola, då rör de inte en enda muskel, inte ens en liten i ansiktet.

Med det här i åtanke
har jag kommit på ett tips till alla som vill bli liiiiiiite coolare, gå alltid runt med ett riktigt chockat ansiktsuttryck. På det sättet vet folk aldrig vad du tänkter, coolt och mystiskt! Perfekt, ni kommer att få vilka brudar/grabbs ni än vill ha - Här är mitt exempel. Varsågod, jag vet, jag är en life-saver, vad skulle ni vara utan mig? :)Ett litet låttips på det med=), Chairlift - Bruises, en av 2009s härligaste sommarlåtar - de var även på Way out West men på klubb med 18 års gräns!
Love is a loosing game

Och precis så lätt ändrades innebörden av miljoner låtar för mig. Jag kanske är lite efter, men jag har faktiskt aldrig haft någon vän som heter Love. Det var när jag var ute och gick, i MP3n så hade jag på A-Camps Stronger then Jesus.

Don't you know Love is stronger than Jesus
, haha det är inte att säga lite det inte :D Love is my drug :D Det blir bara bättre och bättre! =)

Det är nästan så att jag vill byta namn till Love, bara för att det är så härligt!Tomtjäveln är min love

Run run over the hills

Can feel the bounce in my surroundings
Kill a flower in someone's garden
But I don't care, I am free!


Jag ska och springa. Jag lovade mig själv att ge mig själv lite tid den här sommaren. Ändå har jag varit med vänner varje dag. Slut på det, idag ska jag BARA ut och springa, komma hem laga lunch, kolla på en film, läsa bok, skriva blogginlägg och sen sova. JAG VILL VARA FRI FRÅN SAMHÄLLETS PÅTRYCKNINGAR OM HUR MITT LIV BORDE VARA - så jag ska försöka ha det lite tråkigt!

Egentligen hade jag planerat att inte lägga någon tid på dator den här sommaren men sen så skaffade jag en blogg för att skriva ner mina tankar på, aja, så kan det gå. Haha, det rimmade! (Y)Bara för att det här är mitt egentliga ansikte! :)
Please don't watch me dancing

Upp och ner, ner och upp svingar gungan, och himlen likaså. Böjer man bak huvudet blir världen upp och ner, precis som den egentligen är, innan ögonen vänder på den. Det är en av mina favorit sysslor att gunga eftersom att det är så harmonisk. Perfekt när man behöver prata igenom någonting med en vän eller när man vill ta det lungt med sin MP3.Idag så var jag i stan med Malin, Sofia och Rickard. Vi fikade i en park, sedan gick vi till ett café. Hela kvällen slutade däremot i Slottskogen där jag och Sofia gungade på en större härligare gunga :)Lou Reed - Take a walk on the wild side :)

Oh I'm in trouble again, aren't I?

Idag ska jag flytta... från mamma till pappa. Har räknat på hur många gånger jag har flyttat nu och jag kom fram till att idag blir den miljonte gången!!!! TJOHOOOOO! :D Hehe nej men you other bastards vet precis vad jag menar, det är inget kul.

Jag ska åka hela 10 minuter bort. Man hör ju hur galet det låter, 4 eller 5 hade inte varit något problem alls men 10?! Det är knäppt.

Det finns en. Nej, nästan två. Haha oj, jag menade tre!Nu kollar jag på film istället:)

Filmtips: Date Night - Gillar man Tina Fey (30 rock, Saturday Night Live) så skrattar man ihjäl sig!=)
Riktigt härlig :D

It gives me thrills to wind you up

Upp och ner, ner och upp går humöret. Jag brukar vara glad när jag träffar vänner. Jag brukar vara glad i allmänhet. Men jag faller precis lika lätt som andra ner i förtröstans brunn. Av någon anledning så är det så att om man väl är där så är det svårt att ta sig ur. Så det jag brukar fokusera på och tänka över är HUR jag kom dit från första början. Jag kommer dit genom att förstöra för mig själv... Jag låter inte mig själv vara lycklig.

En förbannelse, något som har klämt sig fast på mina axlar och inte släpper. För ifall att jag har kul så slutar det alltid med att jag förstör för mig själv. Efter varje dag tänker jag - "Var det här allt?". Det kvittar hur tråkigt eller otänkbart roligt jag än har haft, samma tanke dyker ändå upp i mitt huvud. Som en kaktus i en öken ploppar den upp från ingenstans. "Blir det inte bättre än såhär?".

Folk kallar mig galen. Det är jag van vid. Jag har till och med lärt mig att hantera min galenskap, precis som Edward lär sig hantera sitt begär för människoblod.(Plus poäng för Twilight referens?:) MEN... och det finns ett men, jag orkar inte vara annurlunda/galen när det gäller syn på livet. Jag önskar jag såg ljuset i tunneln som de flesta av mina vänner, men livet känns ganska tomt. Frågan är om jag någonsin kommer att hitta något som kan fylla ut tomheten.

Det skulle lätt kunna vara så att jag alltid gillat filmer och spel för att de tar in mig i en annan värld. Där är jag lycklig och ingen kan störa mig. Min fantasi leder mig längs vägarna som omdefinierar vem jag är. I filmens och spelens värld är jag lycklig, de fungerar lite som tillflyktsorter. De är min sista resort, min plan B så fort plan A krashar runt omkring mig. .Detta leder till frågan -"Ska jag jämnt behöva rymma ifrån livet för att vara lycklig?". Det låter jobbigt, att alltid vara på flykt, aldrig kunna finna sig till rätta. Aldrig känna mig riktigt hemma någonstans alls.

Jag får kanske göra som Timon och Pumba och göra alla ställen till mitt hem. Bo där jag trivs helt enkelt. Och till slut lära mig att trivas överallt.

Hakuna Matata =)

We don't have no control / We're under control

Sommarpressen är här, jag känner att man måste göra saker hela tiden, annars exploderar man. Som tonåring känns det också  som att jag samtidigt borde leta efter någon att dela min tillvaro med. Vänner har jag redan, men ingen flickvän. Bara ordet är fint, flickvän. Att bara säga det gör att det drar lite i mungiporna.

Där har vi ett fult ord, mungipor, vad är en gipa? Google hävdar att det har någonting med segling att göra. På tal om segling och kärlek- Ibland när jag tar bilder med tjejer tycker jag att vi ser ut som ett gammalt par, igår gjorde jag och Evelina en hel serie om det men dom bilderna finns på hennes systers kamera.

Här är ett exempel, en bild på mig och min vän Louise. - precis innan jag friar? luagging aut laud!Har suttit in hela dagen, kom inte hem från Evelina förrän 7 imorse men det är verkligen ingen ursäkt. Vet inte vad jag gör, känner mig handlingsförlamad. Det här suger, men något som suger mer är det faktum att jag skriver om att jag inte gör någonting.

MEN VET NI VAD SOM SUGER MER? Hultsfred är inställt, tycker så jävla synd om alla som köpt biljetter!

Här kommer som lovat en bild + låttext som handlar om allt och ingenting:)

Do you want to go to the seaside?
I'm not trying to say that everybody wants to go
But I fell in love on the seaside
On the seaside
In the seaside


RSS 2.0